/21

Laisvės atėmimo vietų ir teritorinių policijos įstaigų areštinių darbuotojams

Testas skirtas: laisvės atėmimo vietų ir teritorinių policijos įstaigų areštinių darbuotojams, galintiems daryti tiesioginę įtaką laisvės atėmimo vietose, policijos areštinėse laikomų asmenų sveikatai

Pažymėkite vieną teisingą atsakymą. Teorinis testas bus išlaikytas teisingai pateikus atsakymus į 14 ir daugiau klausimų bei teisingai įvykdžius praktinę užduotį. Neišsprendus testo - pakartokite teoriją ir bandykite dar kartą.

SVARBU: Testo pabaigoje, Jūsų paprašysime įvesti savo duomenis ir sekančiame lange (jei sėkmingai išsprendėte testą) - galėsite atsisiųsti sugeneruotą pažymėjimą.

Sėkmės!

1 / 21

Koks yra minimalus rankų plovimo laikas?

2 / 21

Kuris rankų higienos principas veiksmingiausias infekcinių ligų prevencijoje?

3 / 21

Kokia yra pagrindinė kosėjimo ir čiaudėjimo higienos taisyklė?

4 / 21

Infekcinių ligų plitimo būdai:

5 / 21

Oro lašelinis infekcijų perdavimo kelias būdingas:

6 / 21

Kokie yra būdingi gripo simptomai?

7 / 21

Vienintelė efektyvi priemonė apsisaugoti nuo gripo:

8 / 21

Kokia rotaviruso išgyvenamumo trukmė ant rankų?

9 / 21

Kas yra ŽIV?

10 / 21

Kam taikoma Lietuvos higienos norma HN 134:2015 „Laisvės atėmimo vietų ir teritorinių policijos įstaigų areštinių sveikatos saugos reikalavimai“?

11 / 21

Koks turi būti gyvenamųjų patalpų dirbtinis apšvietimas laisvės atėmimo vietose?

12 / 21

Kokia turi būti gyvenamųjų patalpų oro temperatūra laisvės atėmimo vietose?

13 / 21

Kokia turi būti oro temperatūra prausyklose, dušuose, persirengimo kambariuose laisvės atėmimo vietose?

14 / 21

Laisvės atėmimo vietose karštas vanduo turi būti tiekiamas:

15 / 21

Laisvės atėmimo vietose, policijos areštinėse laikomiems asmenims turi būti sudaryta galimybė nusiprausti duše:

16 / 21

Nuteistųjų maitinimosi metu valgykloje pagal patvirtintą grafiką privalo būti:

17 / 21

Išimtiniais atvejais atvėsintas maistas, kuris turi būti patiekiamas karštas, gali būti laikomas šaldytuve:

18 / 21

Po pakartotinio šiluminio apdorojimo maisto patiekimo terminas turi būti:

19 / 21

Maistas laisvės atėmimo vietose turi būti pagamintas likus:

20 / 21

Nepilnamečiai, nėščios moterys ir krūtimi maitinančios motinos laisvės atėmimo vietose maitinamos:

21 / 21

PRAKTINĖ UŽDUOTIS:

Kuris teiginys teisingas?

Paprašysime Jūsų įvesti savo duomenis (vardą, pavardę, gimimo datą) ir sekančiame lange, jei sėkmingai išsprendėte testą, galėsite atsisiųsti sugeneruotą pažymėjimą.

Your score is

0%